WikiWiex.com

Vrste i veličine PVC obloge

Oblikovano PVC je podijeljen na 3 osnovna tipa - polu-sjaj, mat i sjajna. Prva kategorija se koristi za vanjsko uređenje zgrada, a posljednji - za unutrašnji radovi. Često plastičnih panela sa sjajnom površinom se koristi za vanjske završne obrade. Treba imati na umu da je ovaj materijal u hladnom kada vetar imaju tendenciju da puca.

Video o ovoj temi "PVC paneli"

Izgled PVC oblogom

Ne preporučuje se za sjajan izgled prilaženje za vanjske opreme, kao kada je hladno pukotina.

Glavni parametri

Što se tiče kvalitete, zatim PVC obloge figura određuje viskoznosti. Veći je, jači je panel u obzir. Najveća snaga ima Semigloss model. Međutim, moramo imati na umu da je ova brojka ovisi o proizvođaču.

Veličine obloge fiksne dužine -. 6 m Što se tiče debljine, može imati 5, 7, 8 i 10 mm. Radna širina materijala se predstavlja kao 100, 150, 200 i 250 mm. Treba napomenuti da je za sjajne proizvodi se odlikuju opšteprihvaćenim dimenzije drugom figure - 250 mm.

Stručnjaci identificirati sljedeći panela na standarde dužina -. 2.6, 2.7 i 3 m Kada kupujete tip postava PVC-a, posebnu pažnju treba obratiti na prvi pokazatelj. Takva širina panela od 10 cm su sljedeće vrste:

  1. Standard. Za takve proizvode karakterizira širok dvorac.
  2. Polka uske bravu.
Vožnje uređaj panel obloge

Vožnje uređaja postava ploča.

Na građevinskom tržištu može kupiti takav materijal u širini od 12,5 cm. Ovaj proizvod se odlikuje 10 cm prisustvom analognih u sastavu strukture dvostrukog profila. Međutim, takva postava manje potražnje u odnosu na standardni model. Ako je potrebno, možete kupiti boju termo transfer letve. Međutim, to se razlikuje od standardnog dizajna, odsustvo zglobovima. Što se tiče širine, ta cifra je u rasponu 15-50 cm.

prijavnog materijala

Varijacija proizvoda u pitanju je list. Širina dimenzije takvih ploča u rasponu od 80-203 cm, a dužina -. 150-405 cm debljine može biti 1-30 mm, s obzirom na svoj brend i proizvođača. Završni radovi su često donose sa plastičnim panelima u malim veličinama - PVC ploča.

Vrste obloga metodom fiksiranja

Vrste metoda obloge vezanosti.

Related Videos ".📌Pryamougolnoe dnu okvira uz pomoć PVC panela. Weaving novine"

Treba napomenuti da je ovaj materijal je velika potražnja za zidove i strop. Njegova prednost je u tome što ne zahtijeva prethodno poravnanje zidnih površina. Prvobitno proizveden drveni sanduk. Ovaj materijal se može koristiti za uređenje kupaonice. Otpornost na vlagu i promjene temperature, brzo i jednostavno održavanje, jednostavna instalacija - glavni prednosti smatra panela.

Često, kupaonice acquire dizajn čije su dimenzije 270h25 270h30 vide ili vide.

Da ga instalirate, to ne traje više od 1-2 dana. Ovaj posao se lako obavlja ručno. To će zahtijevati nivo, metar, bugarski.

S obzirom na veličinu plastične plafon ploče, dužina kreće od 4,2 m. Proizvodi smatra undercarriage širina materijala 10, 25 i 50 cm. Pri odabiru ovog proizvoda treba uzeti u obzir da je njegova debljina varira.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com