WikiWiex.com

Druga boja - rješenje

Video o ovoj temi "Kako da počinju da rastu vaše kose? Kako bi se prikrilo regrown korijeni?"

garažna vrata slikaSlikarstvo vrata nisu samo za estetski efekat, već da zaštiti metala od korozije i posljedica prirodnih fenomena. I u ovoj aplikaciji fazi procesa boje to nije glavna stvar. Najvažnije je proces metala čišćenje i premazivanje ga sa prajmerom sloja. O tome kako se ovaj posao obavlja kako treba, to ovisi o tome koliko dugo će zadržati boju na garaži mjeračima.

Related Videos "Expert (Russian Dubbing)"

Ako imate vrata sloj stare boje, morate ga očistiti, to možete učiniti pomoću posebnih mlaznica i brusilice - točka brušenje, možete koristiti sušilo za zgrade za kosu. Posebna pranje efikasni, ali postoji opasnost od trovanja para ovih supstanci. Kada se pročišćava metala, neophodno je da se odmastite 646. otapala, to se posebno odnosi na nove, još nije naslikao vrata. Važno je da ne propustite jedan milimetar kultivirano područje, obratite pažnju na čak i nepristupačnim područjima. Koliko dobro površinu koja se obrađuje, to ovisi o ukupnom kvalitetu slike.

Dalje, vrata su pokriveni tankim slojem prajmer za metal GF-021 (siva ili crvena-smeđa), boja odabrana ovisno o predviđenoj finiš boja. Prajmer se nanosi u intervalima da se osuši otprilike tri sloja. Ovo pruža najbolje prianjanje na površinu boje.

Related Videos "korektor: greške i njihova rješenja"

Što se tiče boje se ne može reći da je bolje od toga, njegova svrha, bez obzira da li se koristi mora se uzeti u obzir za vanjske radove. Prilikom odabira proizvoda još uvijek morate gledati na cijenu, dobra boja ne može biti jeftino.

Za primjenu prajmera i boje možete koristiti četku širok slikar, ali ako želite da kaput ravnomjerno uz minimum razvod, bolje je da koristite valjak boje ili pištolja. Ali, to je vrijedno napomenuti da kada se radi sa pištoljem će biti obojena i okolne površine, tako da je neophodno da se zaštiti površinu od boje hit.

Related Videos "UDS IGRA Jevgenij Lapin -. 4 osobe boja (Tom Schreiter)"

Mnogi ljudi biraju za bojenje nitropaint kao što su brzo presuše. Ali oni imaju dosta minusa. Jedan od najznačajnijih: ova boja brzo gubi svoj estetski izgled. Ona oblazit, granatirali, a to neminovno dovodi do korozije u onim mjestima gdje je postavljen metal goli. Ako nisu dobro uklonjeni stari sloj boje, nitroenamels na ovom mjestu će rasti koru i ljuštiti. Osim toga, ako radite s pištoljem slika, nitroenamels brzo izvodi uređaj van stroja zbog hemijski agresivne supstance u svom sastavu.

U tom smislu, to je najbolje da odaberete boju, u karakteristikama u kojem se navodi da je namijenjen za bojenje metalnih proizvoda. Kada je ovo ulje nije pogodan zbog dugog osuši. Dok se osuši, to će privući sve smeće iz susjedstva, tako da se vrata, prekrivena ovaj emajl, često izgledaju vrlo ružne.

Video o ovoj temi "Rješenje spora AliExpress narandžaste jakne. Nije boju. Nije stilu"

Mnogi koriste akrilne boje. Ovo je prilično dobar izbor, pod uslovom da je naslikao vrata je stalna briga i nadzor. Na prvi znaci ljušti boja će morati biti sigurni da poduzmu mjere za zaštitu vrata nije smanjila korozija.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com