WikiWiex.com

Modni trendovi u kupatilu - crni, staklo i drveni kupka

Bijela, kvadratni, okrugli, pravougaoni, kutak - ovih pet svojstava, do nedavno, bio je sasvim dovoljno da se opiše gotovo sve kupke. Ali, nakon modne trendove, prednost se daje više rafiniranih, originalan i luksuzan kupke različitih boja i materijala.

Black kupanje - kupati u luksuzu

Iako bijele kupka je i dalje vodeći u broju prodaje, interes u boji i crno-kupke raste jači sa svakim godine. Ove godine najpopularnija čelika crna kupka kupanje i sve tamnije nijanse smeđe.

crna kupka

crna kupka

Video na "Trendovi u kupatilu crno, staklo i drveni kupka"

Crne boje u unutrašnjosti uvek izgleda ekskluzivan i originalan, tako da se koristi, bez obzira na trendove. On može i da dominiraju i dopunjuju unutrašnjosti nekoliko detalja. Dakle, ako je vaš kupaonica u crno-bijeloj, apsolutno je pojedinačno i luksuzno u njenoj kući moderan crni kupanje.

Black and white kupanje Foto

Crne i bijele kupaonice fotografija

U takvom kupka se ne može vidjeti sušeni kapljice vode ili vode kamena, proizvođači su pokušali da je crna kupka To nije samo lijepa, nego i praktična. Površine zidova kade je podvrgnut poseban tretman, što je rezultiralo u crnu kupanje ostaje glatka i čista.

Video na "Drvene sudopera. Drvena kadom. Namještaj Teak"

Black kupka fotografija

Black kupka fotografija

Bath crna

Bath crna

Black kupatilo

Black kupatilo

Drvene kupka - prirodne i estetske

Drugi trend se koristi u kupaonicama, to je upotreba drveta. Najčešći drveća Primenljivost - je oraha i egzotične wenge i Zebrawood. Većina kompanija koje proizvode ekskluzivni drvene kade, drvo se najčešće koristi kao dodatni materijal, obrade ih po zidovima kadu panel, umivaonika, WC sjedalo i druge detalje.

drveni kadom

drveni kadom

Video na "Drvene kupka u obliku brodova Kupaonica ideja 2015"

Drvo u kupatilu

Drvo u kupatilu

Drvo u unutrašnjosti kupatila

Drvo u unutrašnjosti kupatila

Ali postoje marke koje proizvode u potpunosti drvene kade. Cijena takvog kupka može da se poredi sa troškovima mali automobil. Ali ako želite moderno kupatilo sa spektakularnim dizajn poboljšanja, odabrati upravo ovo - rijedak i fin kupku plemenitog drveta.

Kupka od drveta Foto

Kupka od drveta Foto

Bath drveni foto

Bath drveni foto

Koristeći drvenu kadu u unutrašnjosti kupatilu, koncentriran pažnju na to. Da biste to učinili, slijedite toliko popularna danas minimalizma.

drvene kupke

drvene kupke

Video o ovoj temi "Drvo za kupanje. Fitovanna od drveta"

Kupka od drveta Foto

Kupka od drveta Foto

Staklo kupka - hrabre odluke

Posebna luksuz i fantazije se razlikuju danas staklo za kupanje, koji su izrađeni od heavy-duty dvoslojnim staklom, posebno ojačan na određenoj temperaturi. Pored svoje estetski izgled, kadu stakla su vrlo pouzdan, otporan na udarce i ekstremne temperature. Osim toga, staklo kupatilo je ekološki prihvatljiv, a njegova vrijednost je u neposrednoj blizini drveni vrijednosti kupanje.

Video na "Original lavabo za kupatilo"

Staklo kupka fotografija

Staklo kupka fotografija

Iako je u posljednjih nekoliko godina počeo je slikati kadu obrasce stakla i dati im različite nijanse transparentnih kupke i dalje najpopularniji.

staklo Kupaonica

staklo Kupaonica

Video na "Zbirka granata Modores drvo"

Prirodni materijal čini staklo za kupanje vrlo praktičan - oni ne hrđa, otporan na ogrebotine i nisu plak se formira. Uz pažljivo brine o stakla kupatilo će trajati dugo vremena, a njegova pojava u isto vrijeme održava svoju originalnu svježinu.

Bath stakla mogu se postaviti u sredini kupatilu ili na strani, ali uz zid, oni ne smiju dirati. Kupatilo enterijer sa ovom ekskluzivnom i njegov glavni komad će izgledati prilično hrabar i neobičan.

Bath staklo fotografija

Bath staklo fotografija

Video na "Kupi Conch"

Dakle, izbor je vaš! Što bi vi radije kupanje? Konzervativna bijeloj ili crnoj boji je još uvijek luksuz, fino drvo ili podebljano kupka od prozirnog stakla?

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com