Da li i kako opremiti samorazlivajući podu direktno na terenu?
zdravo
Video na "samorazlivajući pod" Boje "- Polimerstoun-2"
Odgovor na vaše pitanje je nedvosmislen - bez kravate ne možete učiniti. Počnimo s činjenicom da premaza jednostavno neće pridržavati gline - ove vrste supstanci su nespojive.
I zamislite kako ćete za izjednačenje ovu vrstu pokrivenosti? Ali poravnanje - ovu vrstu seksa važno uređaja.
Ovi podovi su raspoređeni u nekoliko slojeva, koji su čvrsto uspostavljena, postati potpuno plastike.
Video na "Čvorovi u podu na tlu. Košuljice temelja. GC i kravatu"
I šta imamo na kraju? složen kat punila tanak sloj na neravnim površini gline (savršeno uskladiti ne dobijete), mi ćemo osigurati da će pod biti podijeljen na frakture.
I to će biti kolosalno rasipanje novca, i proveo živaca koji dolaze iz opravka demontiranje razmažena poklopac. neophodno je za vas?
Zapamtite - budite sigurni da to košuljica! Tih nekoliko centimetara koji želite da pobedi u budućnosti, samo nekoliko mjeseci, će zahtijevati zamjenu kapitala, i ponovo vratiti na betonskoj podlozi.
Po vašem izboru će morati da pažljivo pročitaju neke od naših naslova, odnosno napomenu u prizemlju uređaja, a zatim - da veže sve suptilnosti, i na kraju, poplave podovi - Mislim da ne postoji neshvatljiva.
Related Videos "Arbolit. Primjena arbolita u etaže na terenu? Zidanje zidova inercije"
A opet, ako postoji za tvoj problem karakterističan nijansu, pišem, ja ću rado odgovoriti.
I nadam se da ćete slušati moje preporuke, tako da, na žalost, svaki dan sam svjedok kako ljudi, na osnovu određenog neznanja pokušavaju uštedjeti novac, ali na kraju - da plati dva puta.
Konstrukcija - to je također jedna vrsta znanosti koja uzima u obzir i kemije i fizike, a ako imate neke trenutke kada je miss uređaj, nemojte se iznenaditi kada rezultat nije tako, kako bismo željeli.
- Obračun samorazlivajući podu
- Smjese za estrih: vrste i protok
- Vrste samorazlivajući podu
- Ono što je samorazlivajući kat: Device Technology
- Ono što je samorazlivajući katu je bolje za stanove i pomoćne objekte?
- Koliko je učiniti samorazlivajući pod 3d?
- Dvije kategorije samorazlivajući podu
- Kakav samoravnajući etaže odabrati?
- O Leca preko sistema podnog grijanja i debljina košuljice
- Da li je moguće da to samorazlivajući podu na keramičke pločice
- O bulk podovi u drvenoj kući
- Pogrešno seks torta: ono što je "zaprijetio"?
- Samorazlivajući kat: dekor, i usklađivanje istovremeno
- Kako napraviti samorazlivajući katu u stambenoj sa rukama
- Samorazlivajući katu sa svojim rukama: vrsta podova, opis tehnologije, cijena
- Samorazlivajući pod mješavina - kako pravilno odabrati
- Materijal za podove
- Kat jedinica u garaži
- Povećanje debljine estriha
- Izravnavanje betonskom podu u garaži
- Kako odabrati pod samonivelišući