O pločice i laminat u hodniku više detalja
Video o ovoj temi "Tranzicija od pločica do laminata. Zajednički bez praga. Alex Mogilev"
Dobar dan.
Ja ću odgovoriti tačku po tačku.
- Priprema Kat zavisi od njihove baze. Ti, na žalost, nije naznačeno.
- Standard podloge ispod laminata materijala - polietilenske pjene. Pod pločica podloge ne odgovara - to nema smisla.
- Laminat i pločice, u svakom slučaju ne bi bilo identično u smjeru slaganja. Laminat - daska, pločica - pravokutnika ili kvadrata. Možete ih stog u slučajnom redoslijedu, samo na granici svojih kontinuiteta će morati instalirati letvica, što jasno razliku između dvije vrste materijala i daju smisao za dizajn.
Dakle, na prvoj tački konkretnije. Ako imaju drvene podove, svoju prvu provjeru horizontalnost. Ako je u okviru pravila - bez kapi, udubljenja, onda se može reći da ste sretni.
Jer, ako se u slučaju pločica, mi još uvijek koriste rješenje i kako možemo utjecati na horizontalnom položaju, a onda svakako laminata takvih "igre" ne vole. neravnom podu može uzrokovati da će laminiranih poklopac jednostavno pukao.
Video o ovoj temi "Instaliranje profil prelaz između laminat i pločice"
Osim toga, ako imate etaže dalje od drveta, prije nego što su položeni na svoje pločice - moraju temeljito pripremiti. o ovoj temi na našoj web stranici su nekoliko članaka, a čitaoci već sam pisao nekoliko puta, gledajte kroz naš pretraživanje na sajtu.
Ako je betonski pod, opet, mi smo uključeni u njihovo usklađivanje. I kako pravilno, i što je najvažnije - bez dodatnih troškova za izjednačenje pod, ponovo čitati isti u odgovarajući odjeljak.
Video na temu "Polaganje podne pločice u hodniku Dio 4"
I ne zaboravite da "visit" kolona na postavljanju pločica i laminata odvojeno, sve od ovih tačaka tu će se morati uzeti u obzir.
- Laminat pakovanje
- Izbor laminata: šta tražiti?
- Laminat slaganje tehnologije
- Kako pripremiti drveni podovi za polaganje laminata svoje ruke?
- Da li je moguće da ide kroz laminata: demontaža i montaža
- Kondenzacije na laminat podloge: šta da radim?
- Podno grijanje i laminat: objediniti!
- Toplinska izolacija poda i laminata premaz: funkcijama uređaja
- Vode između laminata i podloge
- Kako postaviti laminat u vratima bez nedostataka?
- Polaganje laminata na linoleum: stručne savjete
- Ono što je pluta podloga za laminat?
- Kako odabrati laminata - demontirati glavna pitanja
- Topli pod ispod laminata - učiniti vaš dom udoban
- Podloga za laminat
- Metode styling laminat, kojih ima više od pedeset
- Polaganje laminat na betonu
- Što je laminat slaganje tehnologiju?
- Samostalno može biti laminirana za postavljanje linoleuma
- Kako se vrši polaganje laminata na iverici
- Kako postaviti laminat dijagonalno