WikiWiex.com

Profilirani za kupanje: odabir nijanse

Sadržaj:

Video o ovoj temi "Kako popraviti obloge u kadi"

Bath - native Rusija, još od davnina u narodu omiljeni wellness tretman. Steam tretmani i povećanje ukupne tijela, uklanjanje ostataka, regulišu razmjenu topline je ugašena efikasno leči niz poremećaja. Maksimalna zdravlje efekat se može postići samo kada se kupatilo soba uređena u skladu sa pravilima i ukrašene prirodnim materijalima.

Video o ovoj temi "7 kritične greške pri odabiru postava"

Profilirani za kupanje

Drvo ima odlične toplinske izolacije svojstva, tako da je idealan za unutrašnje oplate kupanje.

Video o ovoj temi "Gdje visokokvalitetne obloge za kupanje"

Profilirani alternativno unutrašnjoj gradnji kupke

Profilirani hrasta, jasike ili Limes - je idealan materijal za završne kupke i saune.

Related Videos "oplata kupka klapa"

Profilirani od ove vrste drva osigurava odličnu sobu zvučnu i termo izolacijska svojstva, ne emituje kada se zagrije smole, stvara željeni klimu u sauni, ističe ljekovitih tvari.

Profilirani za kupanje

Prirodni materijal ne emituje štetne tvari.

Postavljanje obloga u kadi odvija direktno na strop i zidove, ako su ravne i drvena, dobro, ako imate cigle sobu, u ovom slučaju pod letve potreban poseban sanduk šina. Nakon montaže je sljedeći korak - propitkavagonki kupanje. Proces letve u kadi? Za tu svrhu, široka upotreba posebnih ekološki antiseptici i lakova, sa ciljem da se zaštite od vlage.

Da bi se osigurala dugovječnost završetka kupke ili saunu treba pravilno odabrati odgovarajuću opciju i dobro postava montaža proces je protectant. Instalacija prilaženje u kadi sredstvima, najviše od svega, vertikalnih nosača. Ova metoda vezanosti omogućuje odvođenje vode na zidovima. Voda ne stagnira u žljebove šina, moguće je da Horizontalna metoda montažu obloge.

Kada završite kadu sobi se mogu kombinirati u različitim materijalima. Na primjer, donji dio zidova (20-40 cm od poda) može oblitsevat keramičke pločice, a čitav prostor iznad sheathe obloge. Ako ste se bave opremanjem sauni ili kadom, nudi oplata kupka obloge (video) izavršni kupke clapboard (Fotografija).

Kakav vrste drveta preferirate? Što je da se zaustavi izbor u ovom modernom tržištu najširi spektar građevinskih materijala? Prilikom odabira preporučujemo slijedite ova pravila:

Profilirani johe

Profilirani godine ima dezinfekcijska svojstva.

  1. Oplata za uređenje interijera treba smanjiti uz rast drveća.
  2. Na rubovima na površinu i ne bi trebala biti ni najmanja pukotina.
  3. Na krevetu ne bi trebalo biti tamne mrlje i čvorova.
  4. Takozvane godova na površini ne bi trebalo da "viri iz". Imajte na umu da kada utvrđivanju plafon i zidovi oblaganje sa gore defekti mogu loma.

Profilirani za saune i kupke uključuje veliki broj različitih vrsta drveta koje se koristi za unutrašnje završne kupanje. Hajde da izbliza na glavnom vrsta drveća, kao i njihove imovine.

Završni radovi kupka lamperija johe

black Alder - to je odličan sirovina za proizvodnju modernih obloga visokog evropskog kvaliteta. Godine povoljno odlična ljekovita svojstva. To je naširoko koristi u izgradnji saune, kupke i uređenje interijera. Ljekovita svojstva johe je lako objasniti prisutnost ove specijalne drva tanina. Oni imaju niz korisnih funkcija:

  • supstance koje se otpuštaju iz drvne kada se zagrije, imaju protivupalno, protiv upale i hemostaze akciju;
  • prisustvo veziva i dezinfekcijska svojstva;
  • sa reumatizam, razne prehlade i gihta i pomoć godine procedure za kupanje;

Unutrašnji završni kupka postava uključuje korištenje podstava od sirovine vadi u jesen i zimu. Ovo naglašava svojim ljekovitim svojstvima. Prema prave sladokusce, završni kupke clapboard To se mora obaviti isključivo iz godine!

Oplata kupke clapboard kedar

Cedar oplata

Profilirani od kedra- jedan od najboljih materijala za oplata kupke.

Cedar - je prepoznat kao vrijedan visoko kvalitetnih materijala za završetak saunu. Postava različitih ljepote kedra teksture. Neki kedar rock pod utjecajem visoke temperature postanu mekane roza nijansa koja je u zajednici sa ugodnim mirisom cedra daje sauna soba magija atmosferu. Plus, oblaganje clapboard kupke od Cedar ima još jednu prednost - antiseptik svojstva. Ako govorite jezik profesionalni "kupka polaznika", kedar oplata "plače", ističući smole pod utjecajem topline.

Profilirani aspen za kupanje

Vrlo često se može čuti da Aspen - "mrtvo" drvo. Nije jasno šta je to zbog izjava. Međutim, iskusni kupanje polaznici tvrde da Aspen je manje pogodan za izgradnju kupke i saune, kao što je predmet raznih bolesti drvo jasike obloga za kupke. A nakon određenog vremena površine Aspen drva potamniti ako se ne pokriva specijalne zaštitne tekućine. Profilirani od Aspen nema miris i izražena tekstura. Jedan od različitih svojstava Aspen - svoje mekoće i lako obradljivost.

Profilirani lipa za kupanje

Lipa nam velikodušno daje puno velikih mogućnosti! Ovo je, bez pretjerivanja, idealan materijal za unutrašnje uređenje i saunu objekata, koji će imati visoku temperaturu. Lipa oplata za kupke ne sadrže smole. Što se tiče boja, to je obično svjetlo, ponekad je hlad kafa. Dobavljači također nude obloga od limete sorti "rustikalnom stilu". Ova rasa nije nova, da je napravljen od debla jezgra. Za cijenu takve obloge je nešto manji, ali kvalitet njenog jednako dobar.

profilirani Abachi

Ova vrsta obloge za kupaonice su izrađeni od afričkog dlana abashi koji se razlikuje žuta porozan drva. Troškovi takvog reda veličine skuplje obloge sve gore navedeno rasa. Moram reći, u našem dijelu obloge abashi rijetko koriste za oprema za saune i kupke. Pored svoje ekskluzivne status, ova postava ima i karakterističan miris. Stoga, ako kadi ili sauni će biti ukrašene drvene abashi da se zalihe posebnih ulja za kupanje i mirisa.

Dakle, ono što je bolje za oblaganje kupke? Prema riječima stručnjaka, najprikladnije opcije - Ovaj kedar i johe. Želiš da uštede na unutrašnje uređenje kadu sobi? Onda preporučujemo da se odluče za takve opcije kao johe i basswood. Međutim, ako je potrebno prestižnom ukras, odabrati obloga za kupke i saune crne johe. Ovo je stvarno najbolji izbor!

Video na "Deal brodu za sauna - finska smreka Trgovina na veliko i malo skladište."

Pravilno izgrađeni i pravilno ukrašene clapboard kupka - ovo je pravi wellness centar, koji će vas vjerno služiti dugi niz godina.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com