Da li je moguće da se nekako legitimitet "hvatanje" na zemlji?
Video na "The Matrix. Mali nuklearne zime. Ono što se dogodilo prije 200 godina?"
Pitanje iz Antonina Ivanovna
Dobar dan, dragi stručnjaci. U našoj porodici je bilo poteškoća - naime, u zemlji smo izgradili šupu, strukturu dovoljno stabilna (ispod stuba sipa temelja). Ali je nedavno, moj suprug i ja saznao da je zgrada premašio granice teritorije.
Da li je moguće da se nekako legitimitet "hvatanje" na zemlji?
Video o ovoj temi "Rusija obrechena.Kitay počeo aneksije Sibira bez buke i naše pyli.Krym, Sibir je tvoj!"
stručni odgovor
Dobar dan. Nažalost, ja sam graditelj, a ne pravnik, a ja ću odgovoriti koliko sam ja shvatio.
Related Videos "Barboskiny - 148 seriya.Spasenie Earth (NOVA SERIJA)"
Dakle, pogledajte sve dokumente koji imate u ovom trenutku - ako je web-jednom rekao o registraciji katastarskim prije marta 1, 2008, a granice se na papiru nije posebno snimljeni, lako možete odmah da traže granice profinjenosti koji može se mijenjati za 10% (uz pretpostavku bez susjeda, kao i usklađenost sa ukupne površine).
Ali, ako je registrirano je nakon tog datuma - ne može pomoći, prvo morate da se odnose na administraciju izjave o pružanju zemljišta za vlastite potrebe, a tek onda - da ga otkupi.
- Granice i daščice: opis, vrste i slike
- Dimenzije mauerlat
- Kada bi trebalo da počne da sipa temelj
- Beskrajne muke ratnih veterana braniti pravo da instalirate i garaža u Blagoveshchensk
- Uskoro legalizaciju garaže se nalaze u zaštićenim područjima
- Na garaža-toranj u Omsk je novi vlasnik
- Moskva ponovo uznemiren
- Rušenje se odnosi na sve
- Novi talas borbe protiv "garažama ljudi" u Strogino
- Lipetsk stanovnik pokušavaju da izbace iz vlastite garaže
- "Dacha amnestija" za garaže
- Izrada garaža
- Registracija vlasništva nad metalnim garaža
- Određivanje zemljišta koje pripada
- Dobijanje pravne dokumente za garažu
- Prigarazhnaya područje