WikiWiex.com

Da li je moguće da se nekako legitimitet "hvatanje" na zemlji?

Video na "The Matrix. Mali nuklearne zime. Ono što se dogodilo prije 200 godina?"

Pitanje iz Antonina Ivanovna

Dobar dan, dragi stručnjaci. U našoj porodici je bilo poteškoća - naime, u zemlji smo izgradili šupu, strukturu dovoljno stabilna (ispod stuba sipa temelja). Ali je nedavno, moj suprug i ja saznao da je zgrada premašio granice teritorije.

Da li je moguće da se nekako legitimitet "hvatanje" na zemlji?

Video o ovoj temi "Rusija obrechena.Kitay počeo aneksije Sibira bez buke i naše pyli.Krym, Sibir je tvoj!"

stručni odgovor

naves8
Dobar dan. Nažalost, ja sam graditelj, a ne pravnik, a ja ću odgovoriti koliko sam ja shvatio.

Related Videos "Barboskiny - 148 seriya.Spasenie Earth (NOVA SERIJA)"

Dakle, pogledajte sve dokumente koji imate u ovom trenutku - ako je web-jednom rekao o registraciji katastarskim prije marta 1, 2008, a granice se na papiru nije posebno snimljeni, lako možete odmah da traže granice profinjenosti koji može se mijenjati za 10% (uz pretpostavku bez susjeda, kao i usklađenost sa ukupne površine).

Ali, ako je registrirano je nakon tog datuma - ne može pomoći, prvo morate da se odnose na administraciju izjave o pružanju zemljišta za vlastite potrebe, a tek onda - da ga otkupi.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com