WikiWiex.com

Kako opremiti mali WC

Velika kupaonica za vlasnike malih stanova će ostati samo san, ali to nije razlog da se uznemiri, jer čak iu maloj sobi, možete stvoriti ugodan ambijent za oba punjenje ujutro vedrine, i za večernje opuštanje. Naravno, nedostatak malom prostoru, čak i iskusniji dizajnera, teško je pretvoriti u vrlinu, ali nekoliko trikova u regeneraciji mali WC može pomoći vizuelno proširiti sobi i čine ga kao funkcionalan.

Video na "Dizajn male kupaonice u kombinaciji s WC-om"

Dakle, prvo morate odrediti koje su potrebne komada namještaja i vodovodnih na prvom mjestu, ali iz onoga što se može baciti. Evo nekoliko savjeta na izbor i raspored namještaja, koji će pomoći da se štedi prostor u prostoriji:

  1. veliki prostrani ormari u maloj sobi će biti van, oni bi trebalo zamijeniti plitkim kabineti i pernice;
  2. suvišnih elemenata sanitarija, kao što je problem ili pisoar morati dati sve;
  3. će morati birati između kadu i tuš. Ovdje moramo poći od navike, i zapamtite da je kabina zauzima minimalan prostor, ali neće moći potopiti u peni, ili se umirujuće kupka s eteričnim uljima, iako dobra alternativa može biti kupatilo sa tuš kabinom bar i zavjesa;
  4. ocijenili područje i lokaciju vrata u cilju optimizacije prostora za pohranu možete pokupiti malom kutnom kadom, a ispod njega da se police za razne hemikalije u domaćinstvu;
  5. ako soba ima niša, potrebno je koristiti sto posto, na primjer, će staviti u nju olovke s kliznim vratima ili stroj za pranje rublja, jer vidite, kako ona stoji u kuhinji, a prljavo rublje se ide u kupaonicu, to nije vrlo povoljno.

Video na "Dizajn mali WC"

Postavljanje perilica za rublje u malom kupaonicom

  1. Kao što je već spomenuto, možete ga postaviti u niši, a ostatak prostora zauzimaju police za razne sitnice;
  2. kompaktan stroj za pranje rublja se može staviti pod umivaonik sa strane pražnjenja - ne-standardne verzije, ali u smislu uštede prostora vrlo efikasan;
  3. stroj za pranje rublja mogu staviti pored umivaonika, a za harmoničnu cjelinu svoje vrste da kombinuju vrhu, u ovom slučaju, to će biti lako na zidu iznad stola za priključivanje ogroman ogledalo koje vizualno proširiti kupaonicu.

Postavljanje namještaja u malom kupatilu je vrlo važna faza uređenja, ali je jednako važno da plati dužnu pažnju osvjetljenje, boja i drugi optički tehnike koje će stvoriti iluziju prostrane sobe.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com