WikiWiex.com

Zagrijavanje metalna vrata pjene

Sadržaj:

Video uratke "Garažna vrata, izolacija"

U hladne sezone, pogotovo zimi, zagrijavanje vrata igra ključnu ulogu u očuvanju topline. Stanovnici privatnih kuća i prvog kata stambene zgrade često hladno, to znači da je potrebno izolovati vrata sa svoje ruke. Metalna vrata imaju mnoge prednosti: jak, lijep dizajn, dugi vijek trajanja, ali u isto vrijeme imaju značajnu štetu, oni imaju odličnu toplotnu provodljivost.

Video na "Zagrijavanje vrata u garaži"

vrata rez sa stiropor izolacijom

vrata rez sa stiropor izolacije.

Stoga, svi topline akumulirane unutar izlazi. Ispostavilo se da se zagrijava ne samo kućište, već i na ulici. Da biste to izbegli, a za izolaciju vrata potrebna visokokvalitetna izolacija, a ne proizvodnju plemenitih toplotu napolje.

Koji su metalna vrata?

Da biste saznali zašto ostavlja topline, neophodno je da se sećam, sa nekom krpom ulazna vrata. Prije svega, obratite pažnju na cijenu. Na primjer, jeftini kineski vrata, čak i ako su sa grijača, nikada ne ispunjavaju svoju funkciju. Stoga, prije ili kasnije moraš izolacija vrata sa svojim rukama.

Video snimke na temu "presvlake, izolacija ulazna vrata Kherson, 0660663167"

Ako ste kupili šupljeg vrata, izolacija vrata sa zavezanim rukama.

karakteristike pjene

Karakteristike pjene.

Hladno u svakom slučaju dolaze preko krila vrata. Kao što je već rečeno, metal ima dobru toplinsku provodljivost. Najveći izlaz topline odvija upravo kroz panel vrata, umjesto kroz proreze. Kroz prostor na vratima i na jaz između zida i okvira je ogroman gubitak topline, tako da je potrebno dodatno izolirati kutije.

Stanovanje treba biti hermetički slučaj, samo ako imaju normalna osoba do temperature u bilo koje doba godine.

Video na "Toplinska izolacija garažna vrata"

Postoji još jedna stvar: list metalna vrata se odvaja i ne. Češće nego ne, kineski proizvođači rade nonseparable, čvrsto pivo list.

Zagrijavanje metalna vrata pjene

Pretpostavimo da ste otišli u visoke kvalitete, izdržljiv, čelična ulazna vrata sa odvojivim okvirom. Za izolaciju vrata, morate popuniti prazan prostor sa izolacijom materijala. Idealan za ovaj slučaj pjene. On ima velike kvalitete izolacije i shumoizolyatora. Svaki kupac je u više navrata primijetio da skupe kuće i digitalne tehnologije je u slučaju pjene da se spasi od oštećenja ako se ispuste, zatvorite mraza i vlage.

Kako bi se izolovati čelična vrata sa svojim rukama, on mora biti rastavljen i popuni prazninu toplinsku izolaciju materijala, u ovom slučaju, pjene. Pjene se bira po širini šupljeg prostora, izrezati i odrezati tako da nema praznine ostaju. Ako se materijal teško ulazi u šupljinu vrata, to možete učiniti bez ljepila. Ako je moguće, treba da stavi na ljepilo. Svi prazninu ispunjena pjenom, nakon sušenja, prekini.

Za izolaciju vrata bez kože, kupiti list ploče od iverice i smanjiti panel trim veličine, ne zaboravite na oči i kukicu.

Završetak izolacija vrata

Kada će smanjiti laminat i suha pjena, to je vrijeme za krila vrata. Za montažu i pričvršćivanje laminirana lesonit ploča, trebat će vam kao spona stezanje. Buši sa bušilicom manje rupe promjera nego spremni vijka koji su prošli kroz drugi čvrsti Ploče za bolji gustinu.

Pričvrstite lim vijcima je bolji od vrha do dna, panel poravnala na dole. Onda uzmi pečat gume i dimenzioniranje perimetar izolacija prema vratima. Neki vezana pjene ruba, ali je brzo troši i pauze.

Ali ovo zagrevanje ulazna vrata sa svojim rukama nije završen. Također je potrebno da se izoluje okvir vrata, iako montažnu kutiju moraju biti popunjena u posebnom malter, tako da ne odstupi od vrata. Ako postoje pukotine, rupe u kutiju i ispunite ga pjene jezgre. Izolacija vrata preko, a ti se ne boje nikakve hladno.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com