O tortu u prizemlju detaljno za početnike
Video o ovoj temi "The British puta za 30 minuta u torti - Jedinstvena autorsko pravo objašnjenje dostupna svima"
Dobar dan.
Video o ovoj temi "Kako instalirati beacons katu laser sa svojim rukama. Popunite pola"

parket jedinica
Video o ovoj temi "Kako brzo naučiti kako da točka leđa (perekidka)"
Pravilno seks kolač u vašem slučaju je kako slijedi:
- Podsypku - 15/20 cm od njihovog prvog šljunka -. 15, pa tek onda debljina pijeska 10. Prvo sipa šljunak, koji precizno ponovo poravnava lopatu, zatim preko šljunka baca pijesak s lopatom. Važno je da sve uredno poravnati, za to koristimo stari, dokazani način - uzeti upoznati nivo zgrade, a po pravilu, i početi da radi.
- Nakon toga dolazi hidroizolacija debljine polietilena - debljine najmanje 200 mikrona. Podaci ukazuju da stoi zanemarena od čestih slučajeva kada podsypku vlage kapilarno do košuljica podigao, čime se uništava svoj unutra. Kao rezultat toga - ili u nekom trenutku, formirana pukotine ili rodnog jednostavno jedva počeo.
- Toplinska izolacija mogu koristiti penoplex, dovoljno 5cm. Ako postoje druge opcije za izolaciju, oni mogu i imaju pravo da proda.
- Armaturne mreže. Da, to može biti zamijenjen s fiberglasa, ako je sloj betona ne prelazi 5. Opet, budite sigurni da veže armiruem takve mreže obavlja ulogu neke vrste okvira, drži betona, koji rade u napetosti.
- Grubo betonsku košuljicu - 3, to nije uvijek moguće, ali vrlo poželjno.
- Izravnavanje: - 1.5.
Video na "uzgoj video guske"
Ovo je približna slojeva za poravnanje u vašem slučaju. Prije rada iskreno preporučujemo da provjerite naš dio istog imena, ima dovoljno i pristupačne opisuje kako se obavljaju određene vrste polaganja poda da mislim da će biti vrlo korisno.
A ako u tom procesu i dalje će sumnje i pitanja, ja ću biti drago da ih riješe, ja sam uvijek u kontaktu.
Udio u društvenim mrežama:
Povezani
Kako instalirati betonskih podova na terenu?
Dakle, vršimo ugradnju parketa: podignutom podu ili zaostajanja?
Pogrešno seks torta: ono što je "zaprijetio"?
Na katu tortu: i od
Košuljica na šetalištu u kući
Betona i drvene podove na terenu
Popunite jastuk u garaži
Priprema za temelj
Osnovna ploča pokrenuo 15-20 cm
Katu sa svojim rukama
Popunite podu u garaži sa ruševinama
Ploča temelj za garažu u predgrađu
Ova tehnologija ispunjava podu ispod laminata
Betoniranje poda u privatnoj kući
Betoniranje poda u privatnoj kući