Kako razbiti kamen u pravu?
Video o ovoj temi "Kako podijeliti kamen"
Video na "Split velikim kamenim maljem. Grubo rukovanje. / Split se velikim kamenim maljem"
Dobra večer! Našao sam divlje kamena i ja bih da ga podijeliti kako bi mogli koristiti prostor za uređenje dvorišta. Ali ja ne znam kako da se približe. Recite nam kako kretenu kamen?
Video o ovoj temi "Kako da položi divljačkog kamen / granit klesarske"

Kako bi se podijeliti kamen zahtijeva bugarski sa dijamant diska.
Related Videos "zidane krš / Osnove - [škole masterkladki]"
zdravo Hvala vam za vaše pitanje. Ovaj problem, kao bodu divlji kamen, riješen jedan od nekoliko mogućih načina. To ovisi o veličini kamena.
Video o ovoj temi "Kako je razdvajanje kamena 2"
- Ako vrijeme dozvoli, možemo koristiti najprirodniji i jednostavan način polaganjem prethodno izbušene rupe ili pukotine u stijeni sušene tvrdog drveta (bukva, hrast) i uvale tople vode. Drva postupno bubre i stvoriti potrebne sile - kaldrmom pukotina. U zimskom zamrzavanje sipati vodu - rezultat će biti isti.
- Smanjiti mala kamena odijelo bugarski sa dijamant diska. Navlažite kamen prije nego što se posao obavlja za više precizan rez uz manje snage.
- Potreban vam je pick. I smanji malo dubine klin-groove. Popunite žlijeb trake željeza u nekoliko slojeva. Organizirati klin na udaljenosti od 10 cm jedni od drugih. Ili ih udarao čekićem, ravnomjerno distribuira sila udara. Udaraca mora biti dovoljno jak i oštar. Uskoro će ispucati i podijeliti kamen.
- Za najveći od prasinasta lišćari treba hvalisavca kamena klina i malj. Zakazana budućnost split duž koje su izbušene rupe. Udaljenosti između - oko 10 cm, dubina - 4 cm bi bilo dovoljno hvalisavca Daj sužava udubljenja .. Umetnite klinove i početi ih povući sa maljem, postepeno povećavajući snagu udara. Da li ovo do Splita.
Sretno sa bašte!
Udio u društvenim mrežama:
Povezani
Dekorativni kamen u unutrašnjosti
Transform stan u palači!
Uređenje zidova sa dekorativnim kamenom: fotografija i opis
Dekorativni kamen u stanu
Fleksibilan kamena: opis, prednosti, fotografije
Kamen u unutrašnjosti - udoban i topao
River Stone umjesto šljunka
Priprema za temelj
Priprema za temelj