WikiWiex.com

Dizajn paviljona u zemlji

Vrtna garnitura oko kuće ili vikendice - najbolje mjesto za intimne razgovore, tajnim sastancima i porodica čajanke.

Video o ovoj temi "Dizajn sjenicom u zemlji"

Vrtna garnitura sa svoje ruke.

Sjenica je struktura za dizajn vrta, koji može biti izgrađen od drveta, metala ili kamena, možete koristiti i drveće raste dobiti "Live sjenica."

Vrste paviljona zemlje

Ono što bi moglo biti bolje nego opuštajući se u ugodnom niši nalazi na osami uglu prigradskom naselju ili u dvorištu kuće u gradu? Dizajn je u potpunosti ovisi o vašem ukusu. Struktura se može podignuti sami ili zaposliti za tu svrhu, tim stručnjaka. Sve ovisi o složenosti posla i dizajn ove godine u prostorijama. Konvencionalno, postoji nekoliko vrsta ove biljke.

Shema sjenica.

Shema sjenica.

 1. Klasični kovanog željeza sjenica. To je lako uklopiti u bilo koji pejzaž. Oni su lagani, transparentni zraka. Međutim, za izgradnju vidikovaca može biti samo dobro gospodari, imaju radno iskustvo.
 2. Gazebo od betona. Njihov dizajn je gotovo neograničen. Iz ovog materijala, možete izgraditi klasične rotonda sjenica u starinskom stilu ili struktura koja podsjeća na pećinu praistorijskog čoveka.
 3. Drva. Njihov dizajn može liči na pagoda ili svetlo kuće izgledaju kao bajke kolibe ili kopirati stara ruska palače.
 4. Strukture od otpadnog materijala. Paviljona od plastične ili staklene boce, oborenih stabala koriste palete ili svetlo trske ne samo dobro uklapa u krajolik, ali to će vam pomoći uštedjeti novac i biti kreativni, umjetnički sposobnost vlasnika sajta.

Nijedna druga vrt alata neće biti u stanju da stvori što više mogućnosti za raznovrstan odmor.

Čak je i naziv "sjenica" položio najviše ugodne trenutke: iskren razgovor sa prijateljima, porodicom, voljenom osobom.

Dizajn gazebo za vrt: pravila izbora

Vožnje uređaja vila sjenica.

Vožnje uređaja vila sjenica.

Video o ovoj temi "Dizajn paviljona dati"

 1. Bez obzira na to kako je divna i ima vidikovac u blizini kuće, prigradskim ili urbani, mora nužno biti dio pejzaža, skladno se uklapaju u graditeljska cjelina. Uglavnom u području biti kod kuće, a arbors zadatak sa rukama izrađene od otpadnog materijala ili izgrađeni od strane profesionalnih graditelja, je stvaranje dodatne akcentima, koji daju identitet stranice.
 2. Smatra se da je za mali urbani vrt ili mali vrt je više prikladan mali pergola. To neće dominirati kuću i vrt. Ako želimo izgraditi prostran objekat, koji će se prikupljati u velikim kompanijama, drvo i cement treba vole metal. Izradu metalnih konstrukcija je lagana i "prozračne".
 3. Paviljoni, podigao svoje ruke u vrtu će izgledati atraktivnije ako ukrasiti svoje cvjetanja puzavice. Žive biljke, posebno cvetanja, odgovarajući na bilo koji dizajn.
 4. Pa ako je materijal od kojeg paviljona, u skladu sa glavnim materijal kuće.
 5. Dizajn letnjikovac sa svojim rukama ili uz pomoć stručnjaka u izgradnji na sajtu, treba da bude u skladu sa stilom vrta ili prostora na kojem je izgrađena.

Paviljona od otpadnog materijala

Vikendica - mjesto gdje možete izraziti svoju kreativnost. Ovde sa svojim rukama, možete izgraditi sjenicu od bilo kojeg od materijala pri ruci. Obratite pažnju imaju samo jedno pravilo: za postavljanje konstrukcije na gomilu temelj.

Shema izgradnje otvorenog tipa sjenica.

Shema izgradnje otvorenog tipa sjenica.

 1. Izgradnja plastičnih boca. Oni mogu biti mala kuća ili prostrana soba sa šarenim zidovima. Vikendica - odgovarajući mjesto za takve strukture. Okvir je najlakše za njega da se od metalnih dijelova. Plastične boce panat na metalnim vijaka koji su postavljeni između stupova i prečke okvira. Slika u boji boce na njihovu lokaciju, sjenica dizajn su potpuno zavisi graditelj fantazija. Važno je da se samo na pojedinim kapaciteta iste veličine. Kuća od plastičnih boca ne samo da će lijepa, ali i pouzdano štiti od vjetra i sunca.
 2. Paviljona staklenih boca. Mogu imati vrlo različite oblike, jer su boce pričvršćeni međusobno cementa. Vratove treba "izgledati" unutar prostorije, dna - od. Ako nema dovoljno staklenim posudama, jedini elementi zidova može biti od njih: dizajn neće biti oštećeni.
 3. Struktura posečenog stabala i grana. Ovaj otpad postoji ni u jednom vrtu stranice. Od stabla izgradnje rack-podrška grana - zidova, stepenice, ograde. dizajnerska kuća od oborenih stabala može biti "kopirati" u kolibu Baba Yaga, ili na bilo koji uzorak ruske drvene arhitekture.

Kamena, cigle, cementa objekata

Smatra se da je sjenica ovih materijala izgledaju vrlo glomazan. To nije tako. Čak i cigle ili kamena struktura može biti ažur. Od kamena ili cigle se može uraditi samo uglu poruke, a zidovi su zamijenjeni gustim tepih vinove loze. Posebno je zanimljivo cementa gradnje. Oni se mogu dati bilo kakve forme. Dovoljno da se izgradi neobičan okvir, na primjer, u obliku školjke, NLO, podmornica pećine, obukao cementa, da se jedinstveno mjesto za odmor sa prijateljima. Beton može napraviti bazu i pokriti mrežice trske, vinove loze ili stubova spojiti zajedno u kategoriji drvenih paleta.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com