WikiWiex.com

Ono što se razlikuje od postava obloga

Video na "Vrste obloge - proizvodnja obloge, cijena, korištenje video, Kirov"

Oni koji su uključeni u izgradnju, poznato je da je jedan od najtraženijih i najpopularnijih dorade materijala je postava. To je zato što takav završni materijal, kao što su prilaženje, različitih visokih performansi. Dakle, može se koristiti u bilo kojoj prostoriji, a uslovi za to, takođe, može biti gotovo bilo.

Related Videos "obloga 2014 prodaju"

profilirani

Profilirani odbor je ekološki materijal zbog toga je toliko popularan danas.

Međutim, tu je i ukras materijala kao obloga, da je više preferira od strane onih koji su uključeni u građevinskim radovima. Dakle, vrlo važno pitanje je šta se razlikuje od postava obloga? A u čemu je razlika između završetka takav popularan građevinskog materijala?

Related Videos "oblikovane od kedra - eurokedr.ru"

Koje su razlike iz postava obloga?

Ako govorimo o razlici, onda odmah treba napomenuti da ne postoji suštinska razlika između takvih završnu obradu materijala tamo. Ako je potrebno pronaći razlike, to je u nekim parametrima. Ovdje govorimo o parametrima kao što su širina odbora i njegove debljine kao drvo je mokra, kao obrada i kvalitativne profila iz baze. I obloge od yevrovagonka naznačen time da drugi opremljen sa dodatnim žljebovima na poleđini. Takve žljebovi su vrlo povoljno za povremeno uklanjanje kondenzata iz zidova.

Treba imati na umu da su sve vrste prilaženje i obloge izrađene su od jedne stranke šuma, osušite ih, takođe, na isti način, koristeći jedan tehnologije. na strojna obrada i obavljaju iste.

postava

Postava nema suštinske razlike od ruske obloge.

Related Videos "oblikovane baze Iževsk CIS 2012"

Nakon što je proizvod konačno obrađeni, klasifikacija se vrši, i postaje jasno kako će materijal biti upućen na.

Ona se razlikuje od postava obloga da je potonji bolji kvalitet. To odgovara najvišim europskim standardima. Njegova slota, cogging veza će se ostvariti s obzirom na činjenicu da je postojala mogućnost cirkulacije vazduha. Ovo je kako bi se izbjegli negativni efekti kondenzat, koji se koristi za akumulirati. Također treba napomenuti da obloga grb je velika nego sluznice koji se opire pojavu pukotina u svim uvjetima korištenja.

Podstava ima vlažnost ne prelazi 15%, dužina drvenih ploča je 120-400 cm.

Video o ovoj temi "Pregled za rezanje. Ravno groove, specijalizirane i spiralni pile"

Što se tiče jezika, ona više nego u konvencionalnom obloge, 4 cm dužine, u većini slučajeva je 8 cm. Obloga ploče imaju debljinu od 12,5 mm i širine 88 mm, jezik se ne smatra. Snaga materijala, kao što je mnogo veća, što dovodi do veće troškove. Ali za one koji su važni za kvalitetu, visoka cijena nije prepreka.

dodatne informacije

vrste obloga

Vrste prilaženje.

Video na "CIS kalupu Base Iževsk 2012 novi video"

Profilirani ruski proizvodnje u većini slučajeva pokazatelj vlažnost 18-25%. Vrlo često se materijal napravljen od "sušenog" odbor, koji je prethodno bilo dozvoljeno da malo osuši, a to bi se mogla provesti kako u otvorenom prostoru, a samo u sobi. A tu su i varijante koje se razlikuju indikator vlažnosti 25-35%. Takav materijal, u većini slučajeva se sastoji od sirovog odbora, što je samo kuhani. Jedina prednost ovog odbora je da njegova cijena je više nego povoljna.

Ako govorimo o razlikama između tih materijala, mora se imati na umu da je postava ima sljedeće nedostatke, koje nemaju Postava:

Video na "imitacija drvene suve igle 2014."

  1. Na povišenim vlažnost zraka (17-18%) na površini vrlo brzo formirana gljivica. To može biti kad je sobna temperatura 15-20 ° C, a ne postoji odgovarajuća ventilacija. Suvišno je reći da je ovo najveći negativan utjecaj na kvalitetu obrade.
  2. Jednom drvo osuši, utvrđeno je da je u nekim mjestima oplata nije previše glatko, različiti izbočina i udubljenja. Sve ovo nije najbolji način utječe na estetski strani cilja, a to je također vrlo važno.
  3. Ako su zidovi soba prekrivena mokrim, nezreo pravilno materijal sušenje nakon što se formiraju na veliki jaz između dasaka. Ne treba isključiti mogućnost da je površina čak i vlažne obloge može biti savršeno ravna.
  4. Ako se, nakon sušenja materijala koji se obrađuju antiseptik, postoji velika vjerojatnost da se formira gomila, zbog čega je vrlo brzo na površinu ploče postaje gruba.
obični postava

Zajedničke obloge bojim visoke vlažnosti.

I to treba imati u vidu da je profil u podstavi je mnogo kompleksnija. Uzdužnih utora, koji je, omogućiti kvalitativno ukloniti unutrašnje stres odbora. Obloge mogu se koristiti za interne i eksterne završnih radova. Životni vijek od 15-20 godina, koji se koriste u proizvodnji svih vrsta impregnacije, koje štite drvo od insekata, vlage i sunca. Kakav materijal je odabran, ti nikada ne treba žuriti pri izboru, jer to u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti obrade.

Prilikom uređenja kupanje je najbolje da ne koristite skupe materijale (tj eksterijer), ali kada je u pitanju privatne kuće, uštede na kvalitetu drva se ne preporučuje. Ne smije se zaboraviti da je materijal, koji je skuplji i ima kvalitetnije, da steknu prednost. Što je veća cijena opravdava činjenicom da će takva završnica biti mnogo duže od materijala slabije kvalitete, kupiti po nižoj cijeni.

Takođe, treba napomenuti da takve cijene drvne u prodavnicama su različiti, zato požurite sa izborom ne isplati. Konkurencija na ovom tržištu danas je velika, tako da je izbor je uvijek tu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com