WikiWiex.com

Ima unutrašnjost završni kupke

Kupka u Rusiji je uvijek bio jedan od najpopularnijih destinacija za odmor. Zaista, ovdje ne dolaze samo oprati, ali i da se opuste, družiti s prijateljima. Bath možete izgraditi svoje, sa potrebom da se posebna pažnja posveti uređenje interijera. Dakle, kako se obavlja unutrašnjost kupke sa svoje ruke, koje morate uzeti u obzir?

kupatilo

preporučuje se da se koristi drvo u unutrašnjosti završnu obradu kupke.

Oni koji su odlučili da izvrši ovaj proces na svoju ruku, treba da znaju da je unutrašnjost kupka je vrlo složen proces koji uključuje brojne probleme. Prije svega potrebno je da se zalihe na ovim alatima:

  1. Čekić.
  2. Noktiju.
  3. Lopaticom.
  4. Testera.
  5. Zgrada nivou.
Shema pod kupka

Shema pod kupanje.

Značajke unutrašnjosti završna obrada kupke mora biti u vezi sa finansijskim mogućnostima, moramo voditi računa o ličnom ukusu i estetske preferencije. Kada se vrši unutrašnjosti, neophodno je da se nose sa plafona, zidova, police, klupe i sjedenje. Završna obrada uključuje puno nijansi, ona mora biti dobro planiran, onda rezultat neće morati biti razočarani.

Važno je da se stvori visokokvalitetnih termički izolacijski sloj, potrebno je odabrati pravi materijal, koji moraju biti pravilno obrađene.

drvo najčešće se koristi za unutrašnje završne kupke, ali su uslovi za njen rad u kadi će biti vrlo agresivan, pa ga treba tretirati. Drvo mora biti zaštićen od preranog sušenja, vlage i truleži. Klupe u kadi, takođe, izrađeni su od drveta.

Embodiments završetka kupke

A parna soba i čekaonicu su završili s četinare, na trim uparene prostorije koje se koriste odbora-postava tvrdog drveta.

Shema zidne dekoracije drvenih obloga

Shema zid završio obloga od drveta.

Imajte na umu da je odbor smreke i bora su jeftin, ali oni se ne preporučuju. Čak i ako će u unutrašnjosti biti izvršena efikasno, kao drvo će dati off smole, koji ni na koji način doprinosi ugodan odmor u kadi.

Koje vrste završne obrade su dostupni?

  1. Korištenje borove šume za one površine koje se ne zagrijati mnogo. Takav materijal može biti gotov za pranje prostora ili ormarić. U sauni je bolje koristiti jasike drva, koja se razlikuje male gustoće i vrlo otporan na vlagu.
  2. Tu je i prestižni ukras, koji koristi materijale koji ne razlikuju samo odličan tehničke kvalitete, ali i izgledaju sjajno. U ovoj metodi, najčešće se koristi lipe drva ili ariša. Lime postava je dobra, jer nema svojstva tamne, i ariša zidovi nikada neće trunuti.

Stvari koje treba razmotriti u završnoj kadu sa svojim rukama?

To se može koristiti za unutrašnju završni kupke ne samo drvo, ali i drugih materijala.

Glavne tehničke karakteristike različitih vrsta drveta

Glavne tehničke karakteristike različitih vrsta drveta.

Podovi u soba za pranje može biti završen pločicama koji savršeno prenosi visoke vlažnosti. Pločice lako se čisti i ima visoku izdržljivost.

Pri razvoju su vrata i prozori, oni ne bi trebala biti velika, jer u suprotnom možete biti suočeni sa takvim ozbiljan problem kao gubitak topline. Najbolje od svega, ako prozora u kadi će imati dvostruku strukturu, i kada su se vrata, onda bi trebalo da bude gusta i jaka. Onda vrućine kade neće nestati.

Posebna obrada je potrebno izlagati etaže, koje su formirane od dvije faze čišćenja. Donjem redu treba biti od betona, što je dobro podnosi visoke vodenih tokova. Trebalo bi biti izgrađena pod uglom, koja je usmjerena na odvod. Na vrhu nivo poda od drvenih sanduka. Ovaj sanduk može biti od hrasta, ali vlažne hrastove postaje vrlo klizav, pa čak i drvo privlači veliki broj insekata. Stoga možemo koristiti četinare za proizvodnju tokarenje. Između dasaka na podu treba da napustim male praznine, tako da se vlaga ostavio na donjoj palubi, a zatim niz vodu. Što se tiče veličine praznine, ne bi trebali biti veći od veličine stopala, inače čovjek mogao propasti.

korisne savete

Odbori koji su izabrani za unutarnje oblaganje ne bi trebao imati čvorova. Čvorova imaju tendenciju da se zagrijati brže od samog odbora, tako da, oslanjajući se protiv toga, možete opeći.

Unutarnja podstava ne treba biti pokriven bilo laka ili boje. To nije sigurno. Osim toga, boja ne prolazi pare. Za unutrašnje obloge mogu se koristiti iverice, budući da ima visoku apsorbljivosti.

Između završne obloge i okvira mora biti razmak od 20-30 mm. Folije mogu se koristiti kao paroizoliruyuschy materijala. Tako toplinska izolacija je znatno povećana, što znači uštedu u budućnosti drveta.

Za podne obloge mogu se koristiti keramike. Takav materijal ne puca, vlaga ne apsorbira, nestrashen gljivica, keramika higijenski. Ali ovo katu je prilično hladno, tako da je potrebno staviti na vrhu rešetka dereva.Pol u sauni mora biti 15 cm viši nego u prostora za pranje, a zatim vrućina neće biti izgubljen.

I ja sebi kupku unutrašnjost.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com