WikiWiex.com

Fundamentalna nijanse metala montažu

Prije toga, većina krovove kuća bili su prekriveni škriljca, ali da će doći vrijeme kada je krovni pokrivač može biti izabran na svoj ukus i boju. Primjer takvog premaza može poslužiti kao metal. Popularnost ove vrste premaza osigurava dostupnost i kvalitetan rezultat izvedenih radova. Visoke metal performanse postaje još u fazi metala.

Uređaj krov kuće

Krov uređaja.


Da biste dobili visoke kvalitete metala, čelika treba imati potrebne parametre i imaju ravnotežu između krutost i plastičnost, kao i da je pogodan za profiliranje. Neki ljudi više vole da uvoz metalnih krovnih Rusije, zanemarujući opipljive razlike u cijeni.

Tako, među uzorcima uvoz krovni od metala, posebno popularan finski metal. S obzirom na to da je ova zemlja poznata po svojim velikim iskustvom i tradicije pojedinih zgrade. U principu, treba napomenuti da je kvaliteta proizvoda proizvedenih ovisi o kvaliteti opreme na kojoj je napravljen i na kvalitetu sirovina. Ovo krovni materijal je u velikoj potražnji u izgradnji većine tipova objekata. Ali to ima svoje karakteristike, koje trebate znati i uzeti u obzir prilikom instalacije da izbegne brak u radu.

Opšte karakteristike slojeva lima metallocherepichnoy

Opšte karakteristike slojeva metallocherepichnoy list.

Važan jer može izgledati čudno, na početku skupštine rada, ima kvalitetu za utovar i istovar. Rad treba obaviti dizalica i mekom povezu. Skladištenje lima u paketu ne smije biti duža od 1,5 mjeseci. Činjenica je da, ako je materijal je pohranjen u ovom periodu, donji listovi u paketi mogu biti deformisani. Stoga, materijal sa kasniji datum primjene treba osloboditi iz paketa i između listova ležao šine.

Sledeća stvar na početku montažnih radova je pripremiti krov. Ovaj postupak uključuje provjeru krov ravnosti površine, ispravan oblik i dimenzije krova. metellocherepitsy listova moraju biti postavljene na dno poklapa sa rubom letve. Lice odstupanje može biti eliminirana pomoću različitih elemenata za pričvršćivanje.

Video o ovoj temi "Ugradnja metalnih krovnih instalacija // // Kuća mojih snova"

Od najvažnijih alata za ugradnju metala, trebat će vam: bušilica, testeru i metalne škare. Ovaj skup alata je korisna prilikom ugradnje listova, instalacija na licu mjesta, jer listove treba smanjiti i napraviti različite rezove. brusilica sa diskovima abrazivnog materijala koji se koristi nije prihvatljivo, jer mogu uništiti sloj list cink, što će dovesti do brzog ozljede korozije.

Ako je potrebno, za bolju ventilaciju krova, mogu biti postavljeni gidroparoizolyatsionnuyu film. To će pomoći u sprečavanju kondenzacije od ulaska u zadnje lima. Širina krovnih ploča za letvicu treba biti najmanje 100 mm. Ovo je, takođe, od velikog značaja. debljina ploča je izabran u mjestu dizajnera.

Tu se još ne smatra se kompletna lista stvari koje treba uzeti u obzir prilikom postavljanja krova od metala. Ali iz člana nijanse su bitne kada obavljanje tih radova, što zavisi kako u estetskom i vijek trajanja krova obloge.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com