WikiWiex.com

Karakteristike i raspored metala

Video na "Metal Cascade: dimenzije, karakteristike"

Struktura lima

Video o ovoj temi "Instalacija od metala sa rukama video"

Među velikim brojem različitih metalnih materijala za krov je potrebno na potražnju za prvo mjesto. Programeri ove premaza dala odlične performanse. Ovaj ekološki materijal, ima dugu života, niske elemente težina omogućava krovopokrivački radovi na svoju ruku. Estetski izgled materijala i njegovu snagu zadržava tokom čitavog života. Metal se ispušta u velikom rasponu boja, sunce ne peče i ne mijenja svoje karakteristike u rasponu temperatura -50 - + 120 ° C

Svi proizvođači u pitanju dijele isti metal uređaja. Uređaj ovog krovnog materijala liči multi-layer cake:

Video na "Dimenzije metal, karakteristika metala"

  • pocinčanog čeličnog lima, 0,5 mm debljine;
  • zaštita rđe;
  • prajmer;
  • premaz polimera;
  • zaštitni lak premaz.

O kvaliteti pločica u velikoj mjeri utječe na debljinu pocinčanog čelika koji se koriste u proizvodnji krovnih. Poštovanje ovog parametra izbjegava probleme kada profiliranje hladno valjani čelik. O valjanosti skladu sa tehničkim standardima u proizvodnji krovnih to ovisi o tome koliko se težina krov izdržati snijeg.

Video na "Metal, vrste metala, karakteristike metala"

Cink lima sa dvije strane, vrši se na zaštitu integriteta metalne podloge u suprotnosti lak i polimernih slojeva.

Narednoj fazi - zaštitni fosfata premaz pocinčanog lima znači protiv rđe. Listovi su zatim premazuje za bolju primjenu premaza polimera. Je polimer koji se koristi za zaštitu gips lima. Za tu svrhu se koriste: poliester, plastisol ili Pural. Unutrašnjost površine pločica je prekrivena bojom, spolja - sa zaštitnim lakom.

Video o ovoj temi "Ugradnja metalnih Monterrey"

Zaštitni slojevi polimernih lak i poboljšati izgled krovnog materijala, poboljšati svoju stabilnost i povećati životni vijek.

Sa ekonomskog aspekta, krov metala odlikuje se niskim cijenama. Industrija nudi široku paletu pločica, koji omogućava da se uzmu u obzir specifične karakteristike klimatske zone. Pomoću ovog krovnog materijala može proizvesti složen krov, smanjiti troškove svojih popravke.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com