WikiWiex.com

Sjenica u modernom stilu

Video na "Sjenica u zemlji, dizajn opcije i stil paviljona"

Sadržaj:

Kada se završi izgradnja kuća, postavljeni skoro sve staze, vrt mirisnog cvijeća, i alpske vrtovima ugodan za oči, vrijeme je da se brine o mjestu, iz kojeg možete razmišljati sve ovo ljepote. Naravno, govorimo o sjenica, što će dati dio potpunosti, neka bude udobno i profitabilno za razliku od drugih.

Shema trupa arbors

Shema trupa sjenica.

Related Videos "Besedka male"

Moderni sjenice toliko različiti da se mogu zadovoljiti bilo koji vlasnik fantazija.

Oni su otvoreni, zatvoreni, okrugli, kvadratni. Završna obrada može biti vrlo različite. Na primjer, to je vrlo neobično i moderan izgled će završiti izgradnju sa kovani elementi ili konca. Ukras moderne sjenice može biti kovrčava biljke ili svježeg cvijeća.

Vrtna garnitura u suvremenom stilu: čiste linije

Trenutno, dizajneri u proizvodnji sjenice vole prirodnih materijala. Međutim, to nije isto fenomenalne brvnari iz koje tako dopao ljubitelji ruske klasike. Moderni model stiče lakonski oblici i eleganciju detalja. Na primjer, često pravougaoni okvir s ravnim krovom pergola korice horizontalne šine, između kojih je ostavio mali jaz. Tako je u dizajnu i korištenja prirodnih materijala, i stroga lakonski ravnih linija.

Related Videos "Arbor starih borova (rustikalnom stilu)"

Vožnje uređaja krov sjenica.

Vožnje uređaja krov sjenica.

Video o ovoj temi "Elegantni vidikovac u modernoj kući '

Još jedna karakteristika našeg vremena - brzina erekcije konstrukcija. Prekrasna sjenica polikarbonata pergola ili romantične luk, ako je potrebno, mogu se pojaviti na mjestu u roku od nekoliko dana. Sljedeći prijem karakteristika našeg vremena - upotreba bez okvira stakla. Ovaj dizajn je savršen za bilo koji stil, ali izgleda najsjajnije u kombinaciji sa metalnim. Usput, u modernom metal vrtu šupe se koristi kao sinonim za drvo. To je zbog svoje izdržljivosti i jednostavnost upotrebe, jer je skupština već gotovih metalnih konstrukcija će biti potrebno mnogo manje vremena nego rad s pločama, šine i greda od drveta.

Funkcionalnost - glavni pravilo moderne sjenice

Još jedna karakteristika našeg vremena - funkcionalnost objekata. Modernog dizajna ima za cilj da spoji originalnost, vizualni žalbu objekata sa najvećim popis mogućnosti. Najmanje što bi trebao biti prisutan u paviljonu modernog tipa, - stol i udobne stolice. Međutim, vrlo malo ljudi ograničena samo na ove stavke. Ono što je najbitnije za ovu generaciju - to je udobnost.

Video o ovoj temi "Ljeto odgovor - Moderna vrtna garnitura izrađena od borovine sa kuhinjom"

Tipično, danas je sjenica opremljen roštilj ili roštilj na ugodan odmor u prirodi mogu se kombinirati s roštilja ili neobično ukusna hrskava kobasice. U tom smislu, ona je sada postala popularna da se podigne u prilogu sjenica gdje se možete opustiti u bilo koje doba godine. Još jedna značajna prednost ove vrste sjenica nema dosadnih insekata.

Dostojan "okvir" za gazebo

Shema sjenica sa dimenzijama

Shema sjenica sa dimenzijama.

Da bi sjenica je dovoljno fino izabrati pogodan materijal. Između ostalog, to će zahtijevati originalnim izdanjem. Cvjećari, pogledajte loze, što će stvoriti romantičnu atmosferu, što je sjenica umotana zelenkaste veo. Možete koristiti scansorial ruže ili clematis Perfoliate.

Također je važno da se stvori ugodnu atmosferu i oko sjenica, jer u sebi će izgledati prilično patetično i usamljen. Moderne tehnologije omogućavaju da se sprovede najoriginalnijih fantazije u stvarnost. Vrlo povoljan izgleda svetlo zeleni travnjak sa cvjetnim kreveta razbijena na njemu. Ovaj dizajn se koristi od strane mnogih, i to nije ništa novo. U vezi sa ovim možemo ići dalje i stvoriti sjenica blizu površine ogledalo vode, vode u vodu i ribe popuniti svoje biljke.

Naravno, ovaj veliki ribnjak na sajtu potrebna velika finansijska ulaganja. Međutim, možete malo uštedjeti, ako ti zid vode, koja, uprkos prividna jednostavnost, uspješno zamijeniti rezervoara i da će biti glavna tema dekor. Možete koristiti i vještačkih akumulacija, trošak koji je mnogo jeftiniji nego prirodni. Osim toga, nije potreban priključak na vodovod, jer je većina modeli su opremljeni sa posebnim rezervoarima velikih dimenzija, obim, koji će trajati veoma dugo.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com