WikiWiex.com

Kako napraviti profil sjenica sa svoje ruke

Video na temu "Kako izgraditi sjenicu u zemlji sa svojim rukama"

PRIMJER sjenica profila obložena mekim krovom

Related Videos "Arbor profil sa svojim rukama"

Dobar dan! Na površini od 9 metara, možete staviti sjenica, što može okupiti impresivno društvo. Najlakša opcija - izgradnja zgrade sa 2-Krov. Za izgradnju potrebno:

  • proftruby 40 x 40 na policu;
  • 40 x 20 cijevi na okviru krova i rukohvata;
  • 20 x 20 cijevi za ukrućenja i stupića;
  • beton, pijesak;
  • krovnog materijala.

Related Videos "Arbor svojim rukama"

Na prostoru tik iznad površine budućeg objekta, napravite plitki (20 cm) trgu jame. Prema rubovima i sredini svake strane kašičica dubina jame 50 cm. 8 Pripremite tri metra cijevi. Donji krajevi krajnjih zidova prigušiti, proces bitumen dijelove popunjava betonom. Ubacite proftruby u jame i prelijte rješenje. Duž perimetra iskopa dasaka čine oplate. Koristite nivou kako bi se onda vezati ispalo savršeno ravna. Na dnu jastuka pijeska proizvođača i postavite preklapaju hidroizolacija listova. Sipajte sloj betona, postavite armaturne mreže, zatvorite rješenje. Na udaljenosti od 5 cm od vrha ponovo postaviti šipke mreže oplate su zavarene na polova 2 i postavite svetionik na rubovima ploče. Sipajte preostale rješenje, i poravnajte ga sa pravilo zazheleznite.

Do konkretnih zamrzavanja, idite u kadru. Okvir je kvadrat 3 x 3 m sa ravnim delom zavarene cijevi od 40 x 20 - je podrška za rampe. Central 2 suprotnim stranama i zavariti poprečna greda 50 x 20 centimetara stalak 20. ih Set proftrubu grebena 40 x 20. Iz njega iste proftrub povući donji okvir 3 trupaca za svaku rampu. Ispod njih spojiti prečke. Pored njih tokarenje na svakoj strani će se sastojati od još 2-kontura zavarene na istoj udaljenosti jedna od druge. Obradite okvir sa temeljnom bojom i bojom.

Video na "Drvene sjenicom u zemlji. Pogledajte primjere"

Pobrinite se da su polovi sjenice su iste visine. Pozovite prijatelje i postaviti okvir za podršku. Kuhati sa stubovima. Sjenica profil sa svojim rukama je skoro gotov. Ležao na obroncima valovitog kartona i pričvrstite ga vijcima. Postavljena na vrhu profila grebena i osigurati svoje duge zakovica. Zabata mogu zapečatiti podove.

U 20 i 70 cm iznad tla između stubova zavaruje štap. Nemojte ih instalirati između regala, koji planiraju da naprave ulaz. Između gornje i donje ograde čine koprene od cijevi 20 x 20. Proces premaz i slikam sve prazno porcije. Vrtna garnitura je spreman.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com