WikiWiex.com

Crtanje sjenice

Pitanje estetski dizajn zemljišta je trenutno od velikog interesa za mnoge ljude. To je istina i za vlasnike zemlje stalnog stanovanja, kao i za vrtlara. Moderna gradnja kompanije koje nude svoje usluge za javnost, imaju dovoljno širok spektar gotove sjenice, u različitim stilovima i dizajniran za obradu turističkom kraju s roštiljem, na igralište, romantičan vrt površine. Ona također nudi sjenice dizajniran za velike kompanije i odmor 2-3 osobe. Nakon završetka crtanje sjenica, možete ga izgraditi sami.

Dizajn kola i osnovne dimenzije sjenica.

Dizajn kola i osnovne dimenzije sjenica.

Pergole mogu biti drvene, metala, kamena i zajedno.

Video na "Projekti vrta arbors"

Su 2 glavna tipa: oblik i oblik paviljona pergola.

Related Videos "Vrt sjenica sa crtanje rukama"

Paviljon - prekrasan skrovište, što je krov na polovima. Ako metal zgrade, krov često je prozirna, kao što je polikarbonata. Stone sjenica paviljon tip dobro s popločan krova. Sjenica paviljon više odgovara poslovni centar sa štednjakom i roštilj sa mangala.

Vožnje uređaj drvene arbors

Vožnje uređaja drvena sjenica.

Related Videos "Arbor rukama 2. Crteži gazebo"

Mala sjenica-kuće više dizajniran za miran skrovište, u pripremi zemljišta šema sa sjenicom za nju odabrati shady, "napuštena" vrtu. Najčešće se koristi za izgradnju stabla. Ovaj materijal nije jako skupo, možete kreirati vrt strukture različitih oblika. U crtežima, sjenici ne postoji ništa teško, za njegovu izgradnju ne zahtijeva mnogo truda.

Mnogi vole da rade većinu posla na mjestu sa svojim rukama. Zbog toga je moguće da se uštedi novac, da pokaže maštu, uživajte u kreativnom procesu. Crteži sjenice su različiti, puno projekata: i pravokutne i šesterokutna, stvorena u različitim stilovima, dopunjen ulica stol i roštilj. Poredeći različitih crteža, možete vidjeti da sjenice dizajn osnovi ima mala razlika.

drvena sjenica

Shema drvene montaža sjenica.

Shema drvene montaža sjenica.

Hajde da bliži pogled na crteže drveta sjenica, koji ne zahtijeva skupe i posebne vještine gradnje, ali to može postati pravi ukras vašeg vrta i odlično mjesto za opuštanje.

Svjetlo sjenica može učiniti bez temelja. Poljaci da kopaju u zemlju 50 cm ih pakovanje sa krovnog materijala da ih zaštiti od vlage. Pit ispod stuba može biti zapečaćena, sipajte ih malo ruševinama. Nosivim stupovima mogu biti od stabla 100x100 mm ili 80x80 mm. Za nižu osnovicu potrebno je koristiti bar iste veličine, ali za krovišta, možete uzeti manji drveta. Za parket daska se može koristiti 25 mm debljine, za sjenica to je dovoljno. Ograda na crtežu pokazuje jednostavan, ali oni mogu biti učinjeno od strane drugih. Zidovi mogu biti od poda do krova - ovdje svatko može izraziti svoje mašte.

ovdje su prikazane crtežima sjenica jednostavne konstrukcije varijanta izvodljivo čak i početnici. Veličine može biti malo više u dućan će biti prikladno. Može se dozira s drvenim podom, polaganje je od kamena ili jednostavno nabijanje dobra osnova. Postoje mnoge opcije, a sjenica crtež može napraviti svoj vlastiti poboljšanja. Slika pokazuje plan krova, na koja su vidljiva rogova. Oni mogu biti izrađene od debljine ploča od 30 mm i širine 80-100 mm ili 40x50 mm drveta. Za krova je u redu tanka ploča stalak. Top Plank oplata može staviti bilo krovnog materijala, kao što su pločice ili pocinčanog čelika. Onda ste dobili zaštitu ne samo od sunca, ali i od kiše. Ako opremite turističkom kraju roštilj, imat ćete idealno mjesto za piknik.

Vožnje skupština arbors

Skupština šema sjenica 1 - nosivim stupovima 2 - konstrukcija za parket, 3 - podrška koprene za rešetke, 4 - Rafter, 5 - centralno jezgro krovom 6 - Parket, 7 - krovne letve, 8 - hidroizolacije materijal (krovni), 9 - krovnog materijala, 10 - letva za pričvršćivanje rešetka 11 - Zid kao masku, 12 - baza za podršku 13 - metalni uglovi - dijelovi za montažu stupova 14 - Zaštitna konus krovnog materijala.

Video zapisi o "Projekat crtanje jednostavan sjenica"

Drugi tip vrta Arbors - mala konstrukcija, koji se nalazi na dnu heksagon. Ove sjenice složeniji u izvršenju, i pored toga, ljudi su spremni da ga graditi na njihovim web stranicama. Crtež prikazuje shematski dijagram aparata takvih sjenica. Brojevi na crtežu su prikazani:

 1. Nosivim stupovima.
 2. Podne grede.
 3. Podrška koprene na rogove.
 4. Rogova.
 5. Centralno jezgro krova.
 6. parket.
 7. Krovne letve.
 8. Hidroizolacija materijal (krovni).
 9. Krovnog materijala.
 10. Šina za montažu rešetke.
 11. Zid kao rešetka.
 12. Baza podrške.
 13. Metal uglovima - dijelovi za montažu pol.
 14. Zaštitni kupe krovnog materijala.

Video na "Vrt klupi sa svojim rukama"

Ove paviljoni može biti dovoljno velika. Promjer kruga opisao baze 3 m ili više, ali u ovom slučaju na crtežima sjenica moraju uzeti bliže. Veličina komponente moraju ispunjavati zahtjeve snage i krutosti. Rešetka se ne može primijeniti na sve, a može se ušivenim 1, 2 ili 3 luk. Ako volite vrt paviljona takvoj formi, budite sigurni da ga uključiti u plan lokacije, jer je potrebno dosta velikom prostoru, posebno ako postoji prostor za roštilj s piknik.

Crtež jasno vidljive Visokogradnja pokazuje kako su elementi okvira ligiraju kao obavlja čvorova. Kako je ovaj vrt namještaj je dovoljno velika, to će biti prilično teško, to može biti instaliran na molu temelj. Možete pour oko stupova, kao što je prikazano na crtežu, ali mogu biti od crvene cigle.

metal sjenice

Dizajn crtanje metal sjenica

Dizajn crtanje metal sjenica.

Ne izlaze iz mode metala Hardscape. Oni su praktični, izdržljiv, zahtijevaju malo ili nikakvo održavanje. Nađi odgovarajuće crteže može biti u literaturi i na internetu. A metalnom šipkom po sebi nije teško stvoriti zanimljiv geometrijski uzorak, nije teško provesti. Kao krivolinijske elemente ukras može se koristiti uske segmentima metalne cijevi. Crtež prikazuje primjer rukohvat sa jednostavnim obrascima, dužina odjeljak za šesterokutna gazebo sa promjera baze kruga od 2,5 m. Za izradu crteža metal arbors To ne zahtijeva posebne vještine, jer ne komplikovane povezivanje strukture čvorova, cijele zgrade prolazi kroz zavarivanje.

Vrlo lijep i šine luk koristeći kovani elementi. Oni se mogu u potpunosti izrađen od metala, a može se kombinirati sa upotrebom drveta ili kamena. Posebno dobro izgledao kao što arbors u kombinaciji sa ulica roštilj, također uređena umjetnički kovanje.

Related Videos "sjenica od nule sa svoje ruke"

Paviljona od opeke i kamena

Lijep i originalan izgled kamena vrtna sjenica. Oni su bolji od drugih u kombinaciji s penjačicama, su dobro pogodna za dizajn sajta u stilu pejzaž. Ali u ovom slučaju, ne može bez izgradnju malih traka temelj ispod dubine vidikovca od 0,5 m, plan ili crtež bi trebao biti dovoljno zrelo. Kompleks dobro izgleda dekorativno kamenje, alpski slajd. Ova sjenica može biti ne samo mjesto za opuštanje, ali i stalna ljetna kuhinja. Može se postaviti unutar roštilj i roštilj i dobro se uklapa u ansamblu ciglom kuću. To je mnogo teže u izgradnji u odnosu na drvo i metal sjenica crtež kako bi bolje stručnjaka, ali svoje visoke estetske prednosti u kombinaciji sa praktičnost.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

© 2011—2018 WikiWiex.com