Da li je moguće da se okupa u prizemlju stambene kuće?
Video o ovoj temi "Izgradnja kuća za stanovanje"
Da li je moguće izgraditi saunu u suterenu apartmanske kuće? Imam kuću na brdu. Želim da radim na ovoj strani kade. Planiram izgraditi odvojeno. Sama kuća je od cigle sa grijanjem na plin. Mi smo u njemu stalno živi.
Video o ovoj temi "Problem kuća trkaća blok i nije pravo rješenje"
Mislim da parna kupelj površini od 11 m2. Planovi kupovine peći Tunguska je 16 litara, ali ne znam da li se uklapa i gdje je bolje da se stavi. Šta mi je potrebno dimnjak, ako planirate da ga ispisati u dvosobnom podu?
Video o ovoj temi "Izrada područje odvodnju i drenažu temelja, savjete i trikove za instalaciju, uklanjanje vode iz lokaciji"
Planirana površina pare je normalno, iako je "red" je nigdje. Ovaj problem je riješen podizanjem gornje police od 80-90 cm. Također u kadi se može postaviti bilo domaće proizvodnje ili (pre) Hot 200-300 litara, ako je visina dopušta.
Razmislite o odvodnje. Ovo je posebno važno ako kanalizacije nije prvobitno dizajniran za dodatni volumen otpadnih voda. Pružaju poseban pumpa, i idealno - i poseban odvod rupu.
Video na "Prizemlje u srednjoj podzemnih voda. Preporuke su // FORUMHOUSE"
Što se tiče peći, ne se previše veliki model. Ogroman vam moć da bilo šta, pa odaberite skroman pećnicu. Postavite ga tako da je što manji spriječiti, a dobar izolovati: Brick wall će zagrijati za predugo, a to je nepotrebnu potrošnju goriva. Izolirati pećnica, kako se ne bi grijati svoje vanjskim zidovima.
Najsigurnija opcija aranžman dimnjak - keramika dizajn. Nije prejako zagrijava, što pomaže u sprečavanju požara. Usput, keramičke dimnjak savršeno pomaže da se zagrijati kuću.
Kao svoje ruke za izgradnju sauna sa bazenom?
Drenaža uređaja oko kuća
Kako izgraditi saunu sebe?
Zidovi trkaća blok garaža
Zagrijavanje garaža trkaća blok
Izolirati pjena garaža trkaća blok
Cigle ili šljakobetonskim
Poplave u suterenu apartmanske kuće
Koji je razlog za korištenje minerita PPU?
Osnovnu ploču na terenu silnopuchinistom
Ono što materijal je poželjno da se izgradi zid?
Kako planirati ispravno upareni?
Koji put je bolje koristiti vodu zagrijava u kadi?
Kako da biste dobili osloboditi od hladno nacrta po podu u sauni?
Kako kontrolisati temperaturu grijanja peći?
Kako sprovesti dimnih cijevi kroz rekreaciju prostora za dodatno grijanje?
Kako napraviti u obliku slova T pregradnog zida od cigle u kadi trupaca?
Ono što tražiti kada se planira gosta kupanje?
Da li su proračuni temelja kupke od sličnih proračuna za kuću?
Parna brana spušteni plafon
Bath izgraditi sebe: Saveti iskusni programeri